Orientare pe MTBOOrientare în alergarelogo cso vale ph
 • MTBO
 • MTB XC
 • Links
 • Trofeul Valea Prahovei - Cocorăști Misli, Sâmbătă 11 iulie (etapa 1, distanță medie) și Duminică 12 iulie (etapa 2, distanță lungă) 2015.

  MTB PRAHOVA. Trasee MTB, concursuri de MTB XC, MTB Orientare și Orientare în alergare.

     ORGANIZATOR: CSO Valea Prahovei. DATA concursului: Sâmbătă 11 iulie (etapa 1, distanță medie) și Duminică 12 iulie (etapa 2, distanță lungă) 2015. Centrul de concurs: Asociația Sportivă Stejarul (comuna Cocorăști Misli), jud. Prahova. Arbitri: cartografie și trasare Dr. Nicolae Stroescu; control și încheiere Frâncu Radu; plecări - sosiri Russu Radu și Iorgulescu Cristina

     Zona de concurs de la Nord-Vest de comuna Cocoraști Misli din județul Prahova (5 km. Nord de Plopeni), care îmbină în mod armonios zona urbană (comunală), cu teren descoperit și zona colinară cu relief moderat frământat, altitudine 300 – 450 metri. Pădure de foioase rară, cu numeroase drumuri și poteci de bună calitate, vizibile, fără noroi, care permit o parcurgere foarte bună atât pe bicicletă cât și în alergare. Traseele de MTBO și Orientare în alergare, desenate judicios cu numeroase variante de ales pe fiecare secțiune, fără posturi ascunse sau dificultăți fizice majore. Gradul de tehnicitate în orientare foarte ridicat, necesită o atenție permanentă din partea sportivilor.

  HARTA DE CONCURS: COCORĂȘTI MISLI NORD, SCARA 1:10.000, ECHIDISTANȚA 5M, ACTUALIZATĂ ȘI EXTINSĂ ÎN ANUL 2015

  Hartă Orientare Cocorăști Misli Nord 2015

  IATĂ MAI JOS HARTA DE ACCES LA CENTRUL DE CONCURS

  IATĂ ÎN CONTINUARE CÂTEVA EXEMPLE DE POSTURI DE CONTROL CU FRAGMENTE DE HARTĂ.

  Foto:  

  Înapoi la începutul paginii WEB Designer: Dr. Nicolae Stroescu (Ploiești)
  Ultima actualizare pagină: 08.07.2015 Contact: stroen@clicknet.ro